maanantai 8. elokuuta 2011

Tontin etsintä jatkuu jälleen


Nielin juuri pettymyksen kyyneleeni ja totesin, että ei ollut vieläkään talolleni oikea paikka se mistä haavelin. Vastaus oli selkeä, jonka sain tänään Ely-keskukselta. Olisi varmasti tervettä maalaisjärkeä alkaa haluta tontteja, jotka ovat normaalien ihmisten saatavilla. Tahdon niin kovasti, että talo ja sen vieraat saavat varmasti arvoisensa paikan.

Nyt huokaisen syvään ja aloitan uudelleen pisteestä A. Sopivan tontin löytämiseksi olen taas heittänyt verkkoni veteen ja jos ei saalista tule niin lasken pyydykseni uuteen paikkaan. Eihän sen pitäisi olla niin ihmeellistä tiedettä tämän tontin hankkimisen. Minun on vain laskettava omaa rimaani hieman alemmaksi.

2 kommenttia:

  1. Kiitokset kun sain lukea blogejasi! Ihanaa voimaa! Löysin etsiessäni syttöjä uuteen aarrekarttaani:)Taloprojektille onnea!

    VastaaPoista
  2. Misku, kiitos itsellesi, mukavaa kun jätit viestin. Tulen onnelliseksi, jos blogeistani on iloa kävijöille. Taloprojekti vaatii varmasti aarrekarttani uudistamisen edetäkseen. Kaikki on mahdollista ja kaikella on aikansa sekä tarkoituksensa :)

    VastaaPoista